Monster Fiction.
12 Months Already
Thursday, 3 January 2013 | 06:09 | 0 comments
Assalamualaikum dan hai. Huhu. Kauorang sihat? Hmm. Sudah 2013 dah oh. Aku dah makin tua dan makin handsome kata cikgu cikgu aku. Aku tak cakap pun yang aku ni handsome. Hehe. Apa? Tak puas hati? Okay, hmmm. Dhiya sayang. Apa? Dhiya tu isteri aku la. Hehe. Okay, sekarang aku nak bagitahu yang aku dah 10 bulan dengan Dhiya. Walaupun kami jauh. Kami tetap menyayangi. Bak kata pepatah ' Sediakan payung sebelum hujan' Lewls. Tak kena mengena. Haha. By the way, maju lah sukan untuk negara :). InsyaAllah, negara akan lebih maju. Anyway, aku sayang Dhiya sesangat sangat. Dhiya, baca tahu. Yang aku sayang kau sangat sangat :). Aku taknak kau kecewa lah. Kita dah lama dah kan sayang? Okay. Jangan curang tau. Jangan main mata. K? tahu lah mata kau cantik kan? Okay, i love you, Nur Dhiya Liyana Binti Mohd Asrizam.


                                                                  

Older Post | Newer Post