Monster Fiction.
Dhiya Sangat Mengada
Monday, 3 September 2012 | 01:01 | 0 comments
Hakcummm , habuk bnyak oh dekat blog aku ni haaaa -_-. nakmo kawan . hahaaaa. okay, aku tulish blog ni ada tujuan kata ko. hekhek. tujuan dia adalah _____________ . hehe. aku nak bgtahu yang aku dengan dhiya . errr. dhiyaaaaaaaaaaaaaaa. hurmmm. kiteorang dah 6 bulan 2 hari dah -_- . hikhik. lama dah kan? aku sayang dia. ohh, dia pun sayang aku. semalam dia nanges sebab dia rindu aku kot. tak taw lah . dia manja. semua tahu kan? hohohooo. wey, dhiya. aku mention kau ni. I LOVE YOU SO MUCH BUDAK ! Aku takkan lepaskan kau. AKU DAH HIGHLIGHT KAN DAH ! MUAH ! HOHOOO . Kau kat mana haaa montel? okay, lalalalaa. aku sayang dia. tolong bgtahu dia. aku bg ganjaran. 

Older Post | Newer Post