Monster Fiction.
9 Month Already :)
Monday, 3 December 2012 | 23:32 | 0 comments

Haha. Eh, fuhhh *tiup habuk* berhabuk dohh. Haha. Weh, aku nak cerita ni. Dengar tahu. Haha. Walaupun taknak dengar takpaa. Aku nak cerita aku dengan Dhiya. Ha? Kau tak kenal Dhiya? Pengaaawal! Buang dia dari istana beta ni. Haha. Okay, sambung balik dari cerita tadi. Aku dengan Dhiya dah 9 bulan *muka bangga* Yelah. Aku nak heboh je. Sebab aku takpenah couple lama lama. Yang lama pun 2 3 minggu sebab kena tinggal. Yelah, aku bukan handsome pun. Hehe. Okay, Dhiya. Awak baca lah entry ni okay? Thanks for all. Sebab jaga hati budak ego ni. Awak penyabar. Dan saya patot malu. Awak selalu mengalah. Yelah, awak layan karenah saya kan? Saya sayang awak sangat sangat tahu. Okay? Ha. Saya janji lah sayang :*. Kan dah kena. Wuuuwuuwuu. Saya sayang Dhiya ni haa : 


                                                                    click untuk tumbesaran 

Older Post | Newer Post