Monster Fiction.
Saturday, 19 January 2013 | 06:10 | 0 comments
melantak
12 Months Already
Thursday, 3 January 2013 | 06:09 | 0 comments
Assalamualaikum dan hai. Huhu. Kauorang sihat? Hmm. Sudah 2013 dah oh. Aku dah makin tua dan makin handsome kata cikgu cikgu aku. Aku tak cakap pun yang aku ni handsome. Hehe. Apa? Tak puas hati? Okay, hmmm. Dhiya sayang. Apa? Dhiya tu isteri aku la. Hehe. Okay, sekarang aku nak bagitahu yang aku dah 10 bulan dengan Dhiya. Walaupun kami jauh. Kami tetap menyayangi. Bak kata pepatah ' Sediakan payung sebelum hujan' Lewls. Tak kena mengena. Haha. By the way, maju lah sukan untuk negara :). InsyaAllah, negara akan lebih maju. Anyway, aku sayang Dhiya sesangat sangat. Dhiya, baca tahu. Yang aku sayang kau sangat sangat :). Aku taknak kau kecewa lah. Kita dah lama dah kan sayang? Okay. Jangan curang tau. Jangan main mata. K? tahu lah mata kau cantik kan? Okay, i love you, Nur Dhiya Liyana Binti Mohd Asrizam.


                                                                  
9 Month Already :)
Monday, 3 December 2012 | 23:32 | 0 comments

Haha. Eh, fuhhh *tiup habuk* berhabuk dohh. Haha. Weh, aku nak cerita ni. Dengar tahu. Haha. Walaupun taknak dengar takpaa. Aku nak cerita aku dengan Dhiya. Ha? Kau tak kenal Dhiya? Pengaaawal! Buang dia dari istana beta ni. Haha. Okay, sambung balik dari cerita tadi. Aku dengan Dhiya dah 9 bulan *muka bangga* Yelah. Aku nak heboh je. Sebab aku takpenah couple lama lama. Yang lama pun 2 3 minggu sebab kena tinggal. Yelah, aku bukan handsome pun. Hehe. Okay, Dhiya. Awak baca lah entry ni okay? Thanks for all. Sebab jaga hati budak ego ni. Awak penyabar. Dan saya patot malu. Awak selalu mengalah. Yelah, awak layan karenah saya kan? Saya sayang awak sangat sangat tahu. Okay? Ha. Saya janji lah sayang :*. Kan dah kena. Wuuuwuuwuu. Saya sayang Dhiya ni haa : 


                                                                    click untuk tumbesaran 
3 Nov 2012- 8 Month Already
Saturday, 3 November 2012 | 22:02 | 0 comments
Dear Lover, I love you and I never leave you baby. 
Oh, Dhiya. Thanks sebab selalu memahami aku.
Aku sayang kau sangat sangat! Walaupun kita asyik bergaduh, tapi kita selalu enjoy. 
Hehee. 
Oh, Dhiya. Sorry lah kalau aku banyak berubah okay? Aku sayang kau. Tolong tahu.
Now, 8 bulan dah kita bersama. Hehee. Tak penah couple lama lama macam nih. Kau ni memang penjaga
hati lah. Sayang kau! Aku sayang sangat sangat! 
3 Oktober 2012 - 7 months already
Tuesday, 2 October 2012 | 06:27 | 0 comments
Assalamualaikum! :3 . heheee, hari ni hari apa oh? haaaaa? entah tak tahuu. heheee. hari ni hari aku dengan dhiya dah 7 bulan ohhh :). Lamaaa oh kiteorang dah couple dan first time dapat couple lama lama oh. sayang kau dhiya. sayang sangatsangatsanagt! tolong lah tahu okay? tolong tahuu eh? kau marah aku ke dhiya? jangan lah marah. aku sayang kau sorang je. Janji! aku takkan curang lah. hehee. :). Muuuahhhh! Dhiya, you can't leave me alone :( . Please.
Dhiya Sangat Mengada
Monday, 3 September 2012 | 01:01 | 0 comments
Hakcummm , habuk bnyak oh dekat blog aku ni haaaa -_-. nakmo kawan . hahaaaa. okay, aku tulish blog ni ada tujuan kata ko. hekhek. tujuan dia adalah _____________ . hehe. aku nak bgtahu yang aku dengan dhiya . errr. dhiyaaaaaaaaaaaaaaa. hurmmm. kiteorang dah 6 bulan 2 hari dah -_- . hikhik. lama dah kan? aku sayang dia. ohh, dia pun sayang aku. semalam dia nanges sebab dia rindu aku kot. tak taw lah . dia manja. semua tahu kan? hohohooo. wey, dhiya. aku mention kau ni. I LOVE YOU SO MUCH BUDAK ! Aku takkan lepaskan kau. AKU DAH HIGHLIGHT KAN DAH ! MUAH ! HOHOOO . Kau kat mana haaa montel? okay, lalalalaa. aku sayang dia. tolong bgtahu dia. aku bg ganjaran. 
Friday, 3 August 2012 | 20:22 | 0 comments
Fuhhhhhhh , berhabukkk laaaaa blog aku . hahaa , okayokay . sorryy . *muka comel* . hahaa , motif aku tulis blog nii sebabbb nak bgtahu yang aku dah bersama Dhiya selama 15 bulan dahh . haha , kiraa lah sendirii . hehee . 3 bulan nanti aku nak pergi meminang dia . Parents dia dah restu daaa :3 *kecoh* , aku memang kecoh . so , lantak aku laaaa xD . hahahaaa . Dhiya sayang aku . dan aku tahu . aku pun sayang dia banyakbanyak :( . walaupun takpenah jumpa . jauhh oh dhiya duduk . beribuu batuu . tapi takpe . aku percaya yang dia takkan curang lahh . eheheeee , sayang kauu . :* . I LOVE YOU , DHIYA .

 
dhiya yang comel , aku sayang dia lah

Older Post